TRANSPORT RESPIRATORA

2020-05-02

     Prije svega želimo da se zahvalimo herojima današnjice. Svim hrabrim vozačima velikog srca koji u ova teška vremena rade i funkcioniraju punom parom.

Hvala vam, dragi vozači što nam omogućavate da nam dućani budu puni, i da mi, ,koji ostajemo u svojim domovima imamo sve što nam je potrebno.
Hvala vam što nas čuvate i što ste tu.

U ova teška vremena kada je korona virus zakucao na svjetska vrata, svi smo u čudu, nedoumici i strahu. Informacije se mjenjaju iz sata u sat... Zato, svima nama koji sudjelujemo u transportu i njegovoj organizaciji ovo predstavlja jedan veliki izazov.
Da je lako-nije, ponekada jedva ispratimo sve promjene na dnevnoj razini.
Nailazimo na razne probleme, ali se trudimo da ih riješimo na najbolji mogući način. Način da klijent bude zadovoljan, a posao obavljen brzo i učinkovito.

Jedan od poslova, na koji smo posebno ponosni, u ova teška i neizvjesna vremena je transport respiratora.

Uz pomoć našeg suradnika Ivana Denčića - P & I Cargo Trans DOO, uspjeli smo brzo i učinkovito da organiziramo transport respiratora iz Grčke za Crnu Goru. U suradnji sa gospodinom Denčićem, uspjeli smo najvrjedniju robu današnjice transportirati u rekordnom roku, kombi prijevozom iz Atene za Podgoricu. Itekako svjesni situacije i potrebne brzine transportа, za rutu smo odabrali Albaniju. Ukupno tranzitno vrijeme je bilo jedan dan (od momenta kada je roba izvozno ocarinjena do trenutka istovara). Zajedno smo se svi trudili da ovaj transport bude prioritet i uložili sve napore, kako i svoje dugogodišnje iskustvo da ga obavimo najbolje-u čemu smo i uspjeli.

Zahvaljujemo se svojim klijentima na ukazanom povjerenju.
Posebno se zahvaljujemo svim hrabrim vozačima.


U nastavku možete pogledati fotografije: 

Ukoliko ste u dilemi ili Vam je potreban savjet, naš tim stručnjaka Vam stoji na raspolaganju. Na usluzi smo Vam za sve Vaše upite, kako bismo zajednički našli rješenje za transport Vaše robe.
Možete nas kontaktirati i na e-mail: info@CargoTransportConsulting.com.

Dipl. oec. Mirjana Stevanović