ТРАНСПОРТ РЕСПИРАТОРА

02.05.2020

     Пре свега желимо да се захвалимо херојима данашњице. Свим храбрим возачима великог срца који у ова тешка времена раде и функционишу пуном паром.
Хвала вам, драги возачи што нам омогућавате да нам продавнице буду пуне, и да ми, који остајемо својим кућама имамо све што нам је потребно.
Хвала вам што нас чувате и што се ту.

У ова тешка времена, када је корона вирус закуцао на светска врата, сви смо у чуду, недоумици и страху. Информације се мењају из часа у час... Зато, свима нама који учествујемо у транспорту и његовој организацији ово представља један велики изазов.
Да је лако-није, понекада једва испратитимо све промене на дневном нивоу.
Наилазимо на разне проблеме, али се трудимо да их решимо на најбољи могући начин. Начин да клијент буде задовољан, а посао обављен брзо и ефикасно.

Један од послова, на који смо посебно поносни, у ова тешка и неизвесна времена је транспорт респиратора.

Уз помоћ нашег сарадника Ивана Денчића- P & I Cargo Trans DOO, успели смо брзо и ефикасно да организујемо транспорт респиратора из Грчке за Црну Гору.
У сарадњи са господином Денчићем, успели смо највреднију робу данашњице транспортовати у рекордном року, комби превозом из Атине за Подгорицу.
Итекако свесни ситуације и потребне брзине транспорта, за руту смо изабрали Албанију. Укупно транзитно време је било један дан (од момента када је роба извозно оцарињена до тренутка истовара).
Заједно смо се сви трудили да овај транспорт буде приоритет и уложили све напоре, како и своје дугогодишње искуство да га обавимо на најбољи начин-у чему смо и успели.

Захваљујемо се својим клијентима на указаном поверењу.
Посебно се захваљујемо свим храбрим возачима.

У наставку можете погледати фотографије:

Уколико сте у дилеми или Вам је потребан савет, наш тим стручњака Вам стоји на располагању. На услузи смо Вам за све Ваше упите, како бисмо заједнички нашли оптимално решење за транспорт Ваше робе.
Можете нас контактирати и на e-mail info@CargoTransportConsulting.com.

Дипл. екон. Mирјана Стевановић